Om Geek Girl Meetup Ideella Förening

Geek Girl Meetup startades år 2008 som en mötesplats för personer som identifierar sig som kvinnor av Heidi Harman och Andie Nordengren. År 2013 blev initiativet en ideell förening som har som uppgift att förvalta och utveckla verksamheten vidare och att stödja lokala Geek Girl Meetup´s runtom i Sverige. Geek Girl Mini och Geek Girl Plus är initiativ som startats av Karin Nygårds respektive Susanne Fuglsang. Föreningen drivs av med medel från sponsorer och medlemsavgifter.

Geek Girl Meetup Ideella Förening arbetar aktivt med att skapa och lyfta kvinnliga förebilder inom IT-branschen. Vårt mål är att skapa ett brett nätverk inom bland annat IT, spel och startup-världen. Och att ha kul såklart! Vi gör detta genom att låta våra medlemmar dela med sig av kunskap till andra. På så sätt vill vi skapa rätt förutsättningar för kunskapsutbyte och förhoppningsvis fler kontakter eller vänner inom sitt yrke eller hobby.

Styrelsen

Läs mer information om vilka som ingår i styrelsen för Geek Girl Meetup Ideella Förening. Har du frågor eller undrar mer så kan du kontakta GGMIF:s styrelse på info@ggmif.se Och följ oss gärna på Facebook, Twitter och Instagram.

Stadgar

Läs föreningens syfte och stadgar (beslutade vid föreningens årsmöte 2018-05-27).

Privacy Policy

Läs hur vi hanterar era data GGM IF Privacy policy.

Bli medlem

Bli medlem i Geek Girl Meetup Ideella Förening och få chansen att påverka, driva och utveckla nätverket Geek Girl Meetup. Medlemsavgiften för 2018 är 0 kr. För att bli medlem, kontakta styrelsen i valfri kanal. Vill du stötta vår verksamhet tar vi tacksamt emot bidrag via Swish. Swisha valfri donation från 10kr och uppåt till 123 051 99 67 (glöm inte ange ert namn och e-post).

Vad vi gör?

Skapar fysiska och digitala mötesplatser

Lite statistik på det kanske?

15%
Kvinnliga chefer inom IT
34%
Kvinnliga högskolestuderande inom teknikämnen
5%
Kvinnliga styrelseordförande i börsföretag
6%
Kvinnliga VD i börsföretag

GGMIF vill ändra statistiken genom
att skapa nätverk och mötesplatser